סופלה תירס פלפל אדום
אם 63 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פלפל אדום סופלה תירס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חלב, פטרוזיליה, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מטגנים את הבצל והפלפל האדום בחמאה עד למכרז.
תוסיף את החלב. מביאים לרתיחה. בהדרגה להקציף בקמח תירס; להקציף כל הזמן עד מעובה, על 5 דקות.
מוסיפים את הגבינה, הפטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
להוסיף 1 כוס תערובת קמח תירס לחלמונים; לערבב היטב. החזירו הכל לסיר.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח שנותר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת קמח תירס.
העברה ל2-qt משומן. צלחת סופלה.
אופים ב 375° במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב.