קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סופלה תירס פלפל אדום

סופלה תירס פלפל אדום
אם 63 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פלפל אדום סופלה תירס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חלב, פטרוזיליה, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מטגנים את הבצל והפלפל האדום בחמאה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
תוסיף את החלב. מביאים לרתיחה. בהדרגה להקציף בקמח תירס; להקציף כל הזמן עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מוסיפים את הגבינה, הפטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
4
להוסיף 1 כוס תערובת קמח תירס לחלמונים; לערבב היטב. החזירו הכל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח שנותר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
קמח תירסקמח תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
העברה ל2-qt משומן. צלחת סופלה.
7
אופים ב 375° במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.