קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות13
מגזין

סופלה תרד ורוקפור

סופלה תרד ורוקפור
סופלה תרד ורוקפור עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 261 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, עירית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Soufflés Roquefort, תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור, ו תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 ומברישים שבעה ראמקינים 1 כוס עם חמאה. לייפות קלות את ramekins עם 2 כפות של Parmigiano-Reggiano ולהגדיר אותם על תבנית אפייה יציב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר בינוני, להמיס את 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לטאטא את הקמח ומבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
לטאטא בחלב ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חלקה ועבה מאוד, על 2 דקות. מוסיפים את המלח ואת קאיין. את החום, להקציף בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
בואו להתקרר מעט.
6
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הרוקפור, התרד והעירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות. עם מרית גומי, מקפלים את החלבונים ביצה לתוך בסיס סופל עד לא פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins, למלא אותם 1/2 אינץ ' מתחת לשוליים. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin כדי לעזור souffls לעלות באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מפזרים את שאר הפרמז 'יאנו-רג' יאנו על גבי ואופים בשליש התחתון של התנור עד הסופלים נפוחים וחומים זהובים, כ -20 דקות. לחלופין, אופים בסופל 7 כוסות ב 375 במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים באופן מיידי.