קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות13
מגזין

סופלה תרד ורוקפור

סופלה תרד ורוקפור
סופלה תרד ורוקפור עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 261 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, עירית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Soufflés Roquefort, תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור, ו תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 ומברישים שבעה ראמקינים 1 כוס עם חמאה. לייפות קלות את ramekins עם 2 כפות של Parmigiano-Reggiano ולהגדיר אותם על תבנית אפייה יציב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר בינוני, להמיס את 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא את הקמח ומבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא בחלב ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חלקה ועבה מאוד, על 2 דקות. מוסיפים את המלח ואת קאיין. את החום, להקציף בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו להתקרר מעט.
6
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הרוקפור, התרד והעירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות. עם מרית גומי, מקפלים את החלבונים ביצה לתוך בסיס סופל עד לא פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins, למלא אותם 1/2 אינץ ' מתחת לשוליים. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin כדי לעזור souffls לעלות באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מפזרים את שאר הפרמז 'יאנו-רג' יאנו על גבי ואופים בשליש התחתון של התנור עד הסופלים נפוחים וחומים זהובים, כ -20 דקות. לחלופין, אופים בסופל 7 כוסות ב 375 במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים באופן מיידי.