סופלה תרד ורוקפור
סופלה תרד ורוקפור עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 261 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד, עירית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Soufflés Roquefort, תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור, ו תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ומברישים שבעה ראמקינים 1 כוס עם חמאה. לייפות קלות את ramekins עם 2 כפות של Parmigiano-Reggiano ולהגדיר אותם על תבנית אפייה יציב.
בסיר בינוני, להמיס את 4 כפות חמאה.
לטאטא את הקמח ומבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
לטאטא בחלב ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חלקה ועבה מאוד, על 2 דקות. מוסיפים את המלח ואת קאיין. את החום, להקציף בחלמונים.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הרוקפור, התרד והעירית.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות. עם מרית גומי, מקפלים את החלבונים ביצה לתוך בסיס סופל עד לא פסים של לבן להישאר.
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins, למלא אותם 1/2 אינץ ' מתחת לשוליים. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin כדי לעזור souffls לעלות באופן שווה.
מפזרים את שאר הפרמז 'יאנו-רג' יאנו על גבי ואופים בשליש התחתון של התנור עד הסופלים נפוחים וחומים זהובים, כ -20 דקות. לחלופין, אופים בסופל 7 כוסות ב 375 במשך 40 דקות.