סופלה תרד ושום ירוק
סופלה תרד ושום ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך קמח, חלבונים ביצה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סופלה שום ותרד ירוק, סופלה תרד ושום ירוק, ו מרק תרד ושום ירוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. חמאה צלחת סופלה 6 כוסות או צלחת מוקרמת ולאבק אותו עם כמה כפות של גבינת פרמזן.
שים את השום, הקרם, ואת הקורנית בסיר קטן על אש נמוכה. מביאים לאט לרתיחה, ואז לכבות את החום, לכסות, ולתת תלול במשך 15 דקות.
לשטוף את התרד היטב, ואז לנבול אותו במחבת עם המים נצמדים לעלים. להטות אותו לתוך מסננת, לחץ על הלחות, ואז דק קוצצים.
ממיסים את 4 כפות חמאה בסיר, מערבבים בקמח, ומבשלים 1 דקה תוך ערבוב.
מקציפים בחלב ומערבבים עד שהוא מתעבה.
מוסיפים 1 כפית מלח, ומערבבים את גבינת העזים ופרמזן שנותר. כבה את החום ומערבבים בחלמונים, תרד ותערובת שום שמנת. מתבלים עם פלפל.
לטאטא את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם יוצרים פסגות המשרד כי הם רק קצת בצד הרך. מקפלים את הלבנים ואת הבסיס יחד. לגרד את הבלילה לתוך המנה מוכנה ואופים עד חום זהוב ולהגדיר, על 25 דקות עבור צלחת גראטן, 30 דקות אם באמצעות צלחת סופלה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך טעמים מקומיים מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2002 מאת דבורה מדיסון בהוצאת ברודוויי ספרים.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.