סופלה תרד מדומה
סופלה תרד מדומה דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך גבינה שוויצרית, קמח, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופלה תרד, סופלה תרד של אמא, ו סופלה תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
מערבבים תרד, גבינת קוטג', ביצים, אגוז מוסקט ופלפל קאיין בקערה גדולה. מערבבים קמח לגבינת צ ' דר וגבינה שוויצרית בקערה אחרת עד שהגבינות מצופות; מוסיפים תערובת גבינה לתערובת תרד.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שמרכז תערובת התרד אינו מתנועע, 25 עד 30 דקות.