סורבה אבטיח בקליפות ליים
סורבה אבטיח קליפות סיד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 69 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, מיץ אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סורבה אבטיח, סורבה אבטיח, ו סורבה אבטיח.
הוראות
מחממים סירופ תירס וסוכר בסיר קטן עד שהסוכר מומס. להתמזג לתוך מיץ אבטיח.
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה ולעשות על פי הוראות היצרן.
מקום במקפיא כדי לחזק עוד יותר את סורבה.
לאחר סורבה מוכן, להכין לימונים. חותך לימונים לשניים, לאורכו. באמצעות סכין חדה, לחתוך לחלק לבן של סיד לגלף את הבשר. תשתמש בידיים כדי להוציא בשר מליים. אם אתה באזור הלבן, אתה אמור להיות מסוגל לחלץ אותו בחתיכה אחת ולהשאיר את הקליפה נקייה לחלוטין. לשטוף וייבוש פגזים לפני השימוש.
סקופ סורבה לתוך לימונים ומשטח חלק עם מרית.
מוסיפים קצוצים / מיני שוקולד צ ' יפס על פני השטח כך שהוא דומה זרעי אבטיח. להחליק סורבה שוב. מכסים ליים בניילון נצמד או מניחים במיכל ומקפיאים עד למועד ההגשה.