סורבה אגס עם ספומנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה אגס עם Spumante. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך spumante, מיץ לימון סחוט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. נסו סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס, סורבה אגס, ו סורבה אגס (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את האגסים, ולאחר מכן לרבעם לאורכו ולהסיר את הליבה.
חותכים לחתיכות גדולות ומוסיפים אותם יחד עם המים למחבת רוטב גדולה. להביא רתיחה מעל חום מתון; לבשל עד מכרז, על 10 דקות.
בואו אגסים להתקרר כמה ולאחר מכן להעביר אותם למעבד מזון פירה עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון וברנדי ופירה עד משולב היטב והסוכר מומס לחלוטין.
מעבירים לקערה ומקררים עד שמצוננים היטב.להקפיא את מחית במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים. האלכוהול ימנע מהתערובת לקפוא למוות. לגרד את התערובת לתוך קערה רדודה או מגש. כיסוי והקפאה לפחות 30 דקות, רצוי overnight.To הגשה: סקופ את סורבה לתוך כוסות גבעול. למעלה כל מנה עם spumante או יין מבעבע לפי הטעם.