קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

סורבה גספאצ'ו עם אפל אספיק

סורבה גספאצ'ו עם אפל אספיק
Gazpacho סורבה עם תפוח Aspic נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, סוכר, שמן זית מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Gazpacho סורבה עם תפוח Aspic, שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ תפוחים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים בג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
יוצקים לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' וצינה, חשוף, עד המשרד, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
לרכך ג ' לטין במים חמים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
2
מחית שום למשחה עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או בשר טחון ומחית עם סכין גדולה). תערובת שום להדביק, עגבניות, פלפל, בצל, מלפפון, חומץ, orujo, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
פלפלפלפל
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
שוםשום
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מעבד מזוןמעבד מזון
סכיןסכין
3
מוסיפים שמן תערובת ג ' לטין עם מנוע פועל, ואז כוח purée דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה בחוזקה על מוצקים. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
צמרמורת עד קר, על 1 שעה, ואז להקפיא מכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
להעביר סורבה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1
מרתיחים חומץ בסיר קטן שאינו מגיב עד סירופ, 1 עד 2 דקות, ואז מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
חותכים אספיק לקוביות קטנות ומחלקים בין 4 צלחות.
2
טפטוף אספיק עם חומץ בלסמי, ולאחר מכן העליון עם כף (על 1/4 כוס) של סורבה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
סורבהסורבה
1
* Aspic יכול להיות מקורר עד 2 ימים. לכסות פעם אחת משרד.* סורבה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה