סורבה גספאצ'ו עם אפל אספיק
Gazpacho סורבה עם תפוח Aspic נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, סוכר, שמן זית מתון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Gazpacho סורבה עם תפוח Aspic, שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ תפוחים לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום ומערבבים בג ' לטין עד מומס.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' וצינה, חשוף, עד המשרד, על 2 שעות.
לרכך ג ' לטין במים חמים 1 דקה.
מחית שום למשחה עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או בשר טחון ומחית עם סכין גדולה). תערובת שום להדביק, עגבניות, פלפל, בצל, מלפפון, חומץ, orujo, וסוכר במעבד מזון עד חלקה ככל האפשר.
מוסיפים שמן תערובת ג ' לטין עם מנוע פועל, ואז כוח purée דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה בחוזקה על מוצקים. להשליך מוצקים.
צמרמורת עד קר, על 1 שעה, ואז להקפיא מכונת גלידה.
להעביר סורבה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרתיחים חומץ בסיר קטן שאינו מגיב עד סירופ, 1 עד 2 דקות, ואז מגניב לחלוטין.
חותכים אספיק לקוביות קטנות ומחלקים בין 4 צלחות.
טפטוף אספיק עם חומץ בלסמי, ולאחר מכן העליון עם כף (על 1/4 כוס) של סורבה.
* Aspic יכול להיות מקורר עד 2 ימים. לכסות פעם אחת משרד.* סורבה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.