סורבה מלון
סורבה מלון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 9 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. אם יש לכם מלון, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 31%. נסו סורבה מלון שכבתי, מלון-סורבה מנגו, ו סורבה מלון מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן. להביא רתיחה מעל חום בינוני; לבשל 1 דקה.
יוצקים לתוך קערת מתכת, להקפיא 10 עד 12 דקות או עד התערובת מגיעה עקביות של חלבונים ביצה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים חצי מלון בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד טהור וחלק מאוד.
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם מלון שנותר. מערבבים בתערובת יין ומיץ לימון.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.