קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

סורבה מנגו ומי ורדים

סורבה מנגו ומי ורדים
סורבה מנגו ומי ורדים דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, קוביות קרח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה מי ורדים עם פיסטוקים קצוצים, ריבס קלוי עם מי ורדים וסורבה תות, ו מי ורדים + נענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מים, גרידת סיד על חום בינוני. להביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום נמוך ומערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לייםגרידת ליים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
3
שימו את חתיכות המנגו הקפואות במעבד מזון עם הקרח, היין, מי הוורדים וסירופ הליים המקורר. תהליך במשך 2 עד 3 דקות עד הקרח נשבר והסורבה מתעבה. כאשר נעשה, סורבה יהיה עקביות slushy.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
סורבהסורבה
מנגומנגו
סירופסירופ
לייםליים
ייןיין
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
להעביר את קערת מעבד מזון למקפיא להקשיח את סורבה באופן מלא, על 1 שעה. לאחסן במיכל אטום מכוסה. השתמש בתוך חודש 1. כדי לשרת, כפית לתוך כוסות מרטיני ומקשטים עם מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מרטינימרטיני
סורבהסורבה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה