סורבה פטל עם קצפת וקצפת
סורבה פטל עם קצפת וקצפת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סורבה פטל, עוגיות מרנג, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה, מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte), ו עוגות פרמזן שמנת חמוצה עם ציפוי קצפת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מקציפים את השמנת והסוכר עד פסגות רכות טופס; להפריש. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשבור את העוגיות לחתיכות מעל קערה בינונית שנייה. סקופ את סורבה לתוך מנות בודדות. כפית את הקצפת על כל ומפזרים 1 עד 2 כפות של עוגיות מתפוררות על צמרות. קצה פחות מתח: שום דבר לא מהיר יותר מאשר קינוח מהמקפיא. משמש ציפוי, קל, מרנג אוורירי להמיס בפה שלך ולספק משחק טעים על מרקם כאשר מוגש עם סורבה חלקה, מגניב.