קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סורבטו שוקולד

סורבטו שוקולד
שוקולד Sorbetto עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 6 . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. אם יש לך שוקולד מריר, רום, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Clementine Sorbetto, מתוק דובדבן Sorbetto, ו לימון-ג'ינג'ר סורבטו.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את המים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, מטאטא לעתים קרובות כדי להמיס את הסוכר.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 4 דקות, ממשיך לטאטא עד שכל הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד הקצוץ; להקציף עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את אבקת הקקאו ומקציפים עד משולב ואת התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את הרום והוניל, ואז יוצקים מסננת משובחת לקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
בואו מגניב, ערבוב לעתים קרובות. לאחר התקרר, מכסים ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות או לילה.נטישה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
העברה במיכל אטום להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.