סטייק Involtini
סטייק Involtini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 580 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. לכו לחנות ותביאו פרמזן, סטייקים צלויים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Involtini di Melanzane, חצילים Involtini, ו עגל Involtini (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הלחם:בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ו 1/4 כוס פרמזן. תניח בצד.
למילוי: בקערה גדולה, מערבבים יחד 1/4 כוס פרמזן, גבינת מוצרלה, 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום ושום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים את הסטייקים במחצית לרוחב ומניחים על משטח עבודה.
מורחים את התערובת באופן שווה על הסטייקים.
מגלגלים את הסטייקים ומאובטחים עם שיפודים.
במחבת בינונית, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת על חום בינוני.
מגלגלים את הסטייקים בתערובת פירור הלחם עד שמצופים ומוסיפים למחבת. מבשלים את הסטייקים עד חום מכל הצדדים, על 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את רוטב המרינרה למחבת. להביא את הרוטב לרתיחה ולגרד את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת עם כף עץ. מבשלים, פונה מדי פעם, במשך 10 עד 15 דקות עבור בינוני היטב.
הסר את שיפודים, למקם את הסטייקים על קרש חיתוך לחתוך דק. מסדרים את פרוסות הסטייק על צלחות ומגישים עם רוטב מרינרה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר