סטייק Panzanella בגריל עם ירקות כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Panzanella סטייק בגריל עם ירקות כבושים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פלפל, גזר חתוך ג'וליאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chimichurri סטייק טאקו עם ירקות כבושים, פאנצנלה שאור עם סטייק צלוי צלוי, ו סלט Panzanella סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים בצל, גזר וצנוניות; זורקים היטב.
מערבבים שמן זית, שום, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים עגבניות; להפריש.
מעיל קל את הלחם עם ספריי בישול.
מניחים לחם על מתלה גריל, וגריל במשך 3 דקות בכל צד או עד פריך.
מפזרים את הסטייק באופן שווה עם פפריקה, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מניחים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, וגריל במשך 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
חותכים את הלחם לקוביות (1 אינץ').
להוסיף לחם, ירקות, סטייק, בזיליקום לתערובת עגבניות; לזרוק היטב. למעלה עם תערובת גזר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.