קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה

סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה
סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 853 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור יום האהבה. 163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, סטייק פלנק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 98%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סטייק סינטה ותפוחי אדמה אפויים, קישואים תפוחי אדמה אפויים פעמיים, ו סטייק אגף עם תפוחי אדמה אפויים פעמיים.

הוראות

1
שלב את שמן הזית, הרוזמרין, הווסטרשייר, החרדל, החומץ, הפלפל השחור, האספלט, הקינמון, השום, האספרסו ושאלוט בכלי רדוד או בשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק. הופכים את הסטייק במרינדה ומכניסים למקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
מחממים את הפטם או מחבת הגריל על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את סטייק האגף כ -12 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
תנו לסטייק לנוח 5 עד 10 דקות, ואז פורסים על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מתלבשים במיץ לימון, פטרוזיליה ומפזרים מעט מלח לסיום.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
לקישואים ותפוחי האדמה: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
יוצקים מחצית מהעגבניות לכלי קדירה ושוברים אותן מעט.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מפזרים עליהם מעט טימין ומזלפים שמן זית. למעלה עם שכבת קישואים העונה עם מלח ופלפל. מעליו את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל, מעט רוזמרין, מפזרים שום, מעט בצל, טפטוף שמן זית ומעט גבינה מגוררת. חוזרים על השכבות עד שמשתמשים בכל הירקות, ואופים עד שהם מבעבעים ומשחימים ותפוחי האדמה רכים, בערך 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
קבל את רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של הפרק הזה כאן.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשחומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מבושלות או עגבניות סן מרזאנו איטלקיותעגבניות מבושלות או עגבניות סן מרזאנו איטלקיות1חתיכות טופי הית' ברעל אספלט או פלפל קאייןעל אספלט או פלפל קאיין1כף עגולה חרדל דיז'וןכף עגולה חרדל דיז'ון1נורהאספרסו, מקורר או על 1/2 כוס מבושל קפה חזק, מקורראספרסו, מקורר או על 1/2 כוס מבושל קפה חזק, מקורר907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק צלעסטייק צלע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורן גדולהשום, קצוץ דק או מגורדשום, קצוץ דק או מגורד4ציפורן גדולהשום, פרוס דקשום, פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברעל קינמון טחוןעל קינמון טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק4שרימפס וורידיםשמן זית, לטפטוף ליברלישמן זית, לטפטוף ליברלי2בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנופרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו4שרימפס וורידיםהצעות הגשה: פטרוזיליה, לימון ומלחהצעות הגשה: פטרוזיליה, לימון ומלח3תפוחי אדמה, קלופים פרוסים דקתפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוזמרין, קצוץ דקרוזמרין, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1שאלוט, קצוץ דק או מגורדשאלוט, קצוץ דק או מגורד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2קישואים, פרוס דקקישואים, פרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.