קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סטייק בגריל, אבוקדו, כריכי קרם מתובלים

סטייק בגריל, אבוקדו, כריכי קרם מתובלים
אם יש לך שמן זית, קרם, סטייק חצאית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי ברביקיו עוף בגריל עם ממרח אבוקדו מתובל, כריכי שרימפס באפלו בגריל עם חוות אבוקדו מתובל, ו פהיטה סטייק ממולא תפוחי אדמה אפויים עם קרם אבוקדו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 שמן כף במחבת גריל גדול מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון, או, גריל חום על פי הוראות היצרן. סטייק יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. קוק, פונה לעתים קרובות עד חרוך היטב מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל סטייק רושם 52° עבור בינוני נדיר או130 עבור בינוני, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בינתיים, למחוק מחבת גריל, אם משתמשים.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
מברשת צד אחד של כל פרוסת לחם עם הנותרים 2 כפות שמן ומבשלים על חום בינוני, 2 פרוסות בכל פעם, צד משומן למטה, עד הזהב קלוי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
העברה למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
עבור האבוקדו
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1
להסיר ולזרוק בורות אבוקדו, ואז לגרוף את הבשר לקערה גדולה. מחית גס עם מזלג. מערבבים בכוסברה, מיץ ליים, גרידת ליים, בצל ירוק ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד קרם ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חותכים סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
מורחים 4 פרוסות לחם עם ממרח אבוקדו, ואז למעלה עם סטייק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
3
מורחים 4 פרוסות לחם שנותרו עם קרם ולחץ על כריך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
4
חותכים כריכים לשניים ומגישים מיד.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.