סטייק בגריל וטאקו בצל
ניתן להכין את המתכון סטייק בגריל וטאקו בצל בסביבות 30 דקות. למנה העיקרית הזו יש 531 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-79 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, שמנת, תיבול טאקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק בגריל וטאקו בצל, סטייק בגריל וטאקו בצל, ו סטייק בגריל וטאקו בצל.
הוראות
מפזרים סטייק עם תיבול טאקו. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל.
סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום למשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
בינתיים מברישים בצל בשמן. צולים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהם רכים.
צולים טורטיות מכל צד עד שהן חמות. סטייק פרוס דק. טורטיות מובילות עם סטייק, אבוקדו ובצל
מגישים עם טריזי שמנת חמוצה, כוסברה וליים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת רפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר]()
רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פירות דובדבן בשלים, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוקל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, וטאנינים מלוטשים היין הזה ישתה היטב עד 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.