סטייק בלסמי ושום צלוי
סטייק בלסמי ושום בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, סטייק פלנק, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סטייק צלוי וירקות בלסמיים, סטייק צלוי עם עגבניות, בצל אדום ובלסמי, ו סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את החומץ, שמן, שום טימין ו מחית עד חלקה. בכוס גדולה או צלחת קרמיקה, יוצקים את המרינדה על הסטייק.
מחממים מחבת גריל. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד בינוני, על 8 דקות לכל צד.
להעביר את הסטייק ללוח ולתת לעמוד במשך 10 דקות. פורסים את הסטייק, מעבירים לצלחות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה