זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביצים מקושקשות רכות אסיאתיות, ביצים מקושקשות רכות עם ברי, ו ביצים מקושקשות רכות עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסטייק: בקערה גדולה, מערבבים יחד אורגנו, טימין, טרגון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, צ ' ילי, שמן זית ומיץ לימון עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. או, לשלב את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד הדבק אפילו נוצר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
יוצקים תערובת עשבי תיבול על טיפים סטייק ומערבבים עד הסטייק מצופה באופן שווה. באמצעות מזלג, לנקב כל חתיכת סטייק על כל רחבי. אפשר לשבת לפחות שעה אחת, עד לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
כאשר מוכן לבשל, מחממים מראש את מחבת הגריל או הגריל לחום גבוה, ואז צורבים סטייקים עד למרכז החתיכה העבה ביותר של כל סטייק הוא 135°f עבור מדיום רייר, תן עצות סטייק לנוח בזמן שאתה מבשל את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
4
לביצים: במחבת גדולה שאינה מקל, להמיס את החמאה על אש נמוכה בינונית. כאשר החמאה נמסה מוסיפים את הביצים. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד ביצים מבושלות ברכות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
פורסים את הסטייק ומתחלקים בין ארבע צלחות. מחלקים את הביצים בין הצלחות גם כן ומגישים מקושטים עם עירית קצוצה וטוסט.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.