סטייק במרינדה עם בצל ירוק בגריל ופטה
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 164 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל טחון, מלח גס, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו סטייק במרינדה צלויה עם בצל ירוק, סטייק חצאית במרינדה בסגנון קוריאני עם בצל ירוק בגריל וטורטילות חמות, ו סטייק במרינדה עם רוטב סטייק די. איי. ווי. (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייקים במחבת צדדית גדולה ולא תגובתית, גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות. פרוס 1 חבורה של בצל ירוק לתוך סיבובים קטנים (חלקים לבנים וירוקים אור בלבד).
שלב אלה עם ווסטרשייר, סויה, חזרת, פלפל שחור, קאיין וגרידת לימון בקערה קטנה; להקציף לשלב.
יוצקים את המרינדה על הסטייקים ומכסים בניילון נצמד.
תן את הסטייקים לשבת על 1 שעה בטמפרטורת החדר, הופך אותם פעם אחת.
הסר את הסטייקים מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף ולהסיר כל פרוסות בצל ירוק נצמד. בנדיבות העונה שני הצדדים עם קצת מלח גס. גריל עד שהם משחימים בצד החיצוני. עבור בישול בינוני נדיר על 5-6 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייקים בגריל למגש גדול, מכסים אותם בחופשיות בנייר כסף. ודא שאתה מאפשר את האדים לברוח, כך שהם לא לבשל יתר על המידה בזמן מנוחה על 10 דקות. בינתיים, הגריל את החבורה השנייה של בצל ירוק נשאר שלם, על 2 דקות לכל צד, עד מסומן היטב והתרכך.
מגישים אותם עם סטייקים והתפוררות של גבינת פטה.