סטייק בסגנון ניו יורק עם פטריות מטוגנות
סטייק בסגנון ניו יורק עם מטגן פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 171 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו סטייק בקר, פטריות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק בסגנון ניו יורק עם פטריות מטוגנות, ניו יורק סטייק עם רוטב פטריות יין אדום, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק בצלחת רדודה.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה על סטייק; להפוך באופן שווה מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 30 דקות. להשרות, להסתובב מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק גריל 13 עד 16 דקות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן הגריל; לכסות כדי להתחמם.
מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ושום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. מערבבים ב המרינדה הנותרים; מבשלים על אש נמוכה 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה