קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סטייק בשר צבי ברוטב פורט

סטייק בשר צבי ברוטב פורט
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סטייק עם רוטב פורט פטריות, סטייק סינטה עם דיז'ון-רוטב פורט, ו סטייק צרוב עם ענבים צלויים מחבת ורוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הרוטב על ידי בישול כלהמרכיבים יחד עד דומדמניות נמס לחלוטין. תתחמם.אדים או מבשלים את תפוחי האדמה עד פשוטלהתגבר, על 8 דקות, ואז לנקז היטב ולספוג כמה טיפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הנח את הצבי על לוח.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
3
כמה פלפל שחור וקצת סלטון בכל צד, לוחצים על הפלפל לתוך הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
מחממים את השמן הנותר באפאן. כאשר יש משטח מנצנץ, להוסיף את הסטייקים, 2 בכל פעם. מבשלים for2 דקות בכל צד עבור נדיר, 3 דקות formedium ו 4 דקות עבור כל הכבוד. Whencooked, להחזיר את כולם למחבתואפור על הרוטב. חם במשך 1 דקות, מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים עם תפוחי אדמה ואפונה, אם אתה רוצה, וכל רוטב נוסף כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.