סטייק גבינה בבישול איטי
סטייק גבינה בבישול איטי הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 624 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינה אמריקאית, ציר בקר, פטריות וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מתכון זה אהוב על 247 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-20 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . עם ציון של 93% , המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייקים עם פסטו, עגבניות וגבינת פטה , סטייקים בשר שקד בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , וסטייקים פפריקה וכוסברה עם סלסת תפוזים-כוסברה .
הוראות
מניחים בשר בקר בסיר הבישול האיטי.
יוצקים ציר בקר, חומץ ווסטרשייר על בשר הבקר. מבשלים על נמוך עד שהבשר מבושל לבינוני, 3-4 שעות.
מוציאים את בשר הבקר המבושל מהמרק ומניחים בצד. מרק לשמור.
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים פטריות בשמן עד שהן מתחילות להתרכך; להוסיף בצל ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, כ-5 דקות.
פורסים בשר בקר דק. מחלקים את בשר הבקר והירקות באופן שווה בין הלחמניות. מעל כל כריך 2 פרוסות גבינה; לעטוף בנייר כסף.
מניחים כריכים בתנור שחומם מראש ומחממים עד שהגבינה נמסה; בערך 10 דקות.
מגישים כריכים חמים עם ציר בקר שמור, אם רוצים.