סטייק גבינה פיטסבורג דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1421 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 93 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו צלעות, עגבניות שרי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק גבינה פיטסבורג, סלט פיטסבורג, ו פיטסבורג תפוחי אדמה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את החומץ והסוכר, בקערה גדולה, עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבצל, החרדל, זרעי הסלרי, מלח הסלרי והמלח והפלפל, לפי הטעם. מקציפים לאט את השמן עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
זרעי סלרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את הכרוב והגזר וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
5
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות לפני ההגשה.
6
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
בקערה בינונית זורקים את העגבניות בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל עד חרוך ומרוכך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוציאים אותם לקערה, ומוסיפים את השום, הבצל, שמן הזית והטימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
10
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מברישים את פרוסות תפוחי האדמה בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים משני הצדדים עד להזהבה קלה ופשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מברישים את הסטייק משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה וחרוך משני הצדדים ומבושלים עד בינוני-נדיר, בערך 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מוציאים את הסטייקים מהגריל לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
שים את הבשר הפרוס על נייר אלומיניום ומעליו פרוסות גבינה. מחזירים את הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהגבינה רק מתחילה להימס, בערך 45 שניות. בשר תל בתחתית הלחם ומעליו תפוחי אדמה, תענוג עגבניות וסלט כרוב. מכסים בחלק העליון של הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.