סטייק דיאן
סטייק דיאן הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 596 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קוניאק, עירית, בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סטייק דיאן לשניים, סטייק דיאן, ו סטייק דיאן.
הוראות
1 סטייק מלח ולתת לשבת בטמפרטורת החדר:
מפזרים מלח על שני הצדדים של הסטייק ומניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15-30 דקות.
מערבבים מרק, רוטב ווסטרשייר, חרדל, רסק עגבניות:
להקציף יחד מרק, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז ' ון רסק עגבניות; להפריש.
3 לצרוב סטייקים בחמאה: להמיס את החמאה במחבת להגדיר מעל חום בינוני גבוה. תייבש את הסטייקים עם מגבת נייר. להגדיל את החום גבוה לצרוב את הבשר במשך 1-4 דקות, תלוי כמה עבה הסטייק. (ייתכן שיהיה עליך לבשל את הבשר בקבוצות.)
תסתובב ותצרוב בצד השני. השתמש בבדיקת האצבע כדי לבדוק את עדינותו של הבשר. כאשר הסטייקים נעשים, לעבור קרש חיתוך ואוהל עם נייר.
4 סאוטה שאלוט: בעוד הבשר נח, מטגנים את שאלוט במחבת, 2 דקות על חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים.
מוסיף את הקוניאק כדי deglaze המחבת. להגביר את החום ולבשל עד הקוניאק הוא כמעט התאדה.
מוסיפים תערובת מרק, ואז שמנת: מערבבים את תערובת המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה, על 2-3 דקות.
מערבבים את השמנת ומבשלים עוד שתי דקות.
מגישים סטייק עם רוטב: אם אתה רוצה, דק לחתוך את הסטייק כדי לשרת. אחרת מגישים סטייקים בודדים.
טפטוף חם דיאן רוטב על סטייק ומקשטים עם פלפל שחור טחון טרי עירית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.