סטייק דיאן הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 596 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קוניאק, עירית, בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סטייק דיאן לשניים, סטייק דיאן, ו סטייק דיאן.
הוראות
1
1 סטייק מלח ולתת לשבת בטמפרטורת החדר:
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מפזרים מלח על שני הצדדים של הסטייק ומניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15-30 דקות.
3 לצרוב סטייקים בחמאה: להמיס את החמאה במחבת להגדיר מעל חום בינוני גבוה. תייבש את הסטייקים עם מגבת נייר. להגדיל את החום גבוה לצרוב את הבשר במשך 1-4 דקות, תלוי כמה עבה הסטייק. (ייתכן שיהיה עליך לבשל את הבשר בקבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תסתובב ותצרוב בצד השני. השתמש בבדיקת האצבע כדי לבדוק את עדינותו של הבשר. כאשר הסטייקים נעשים, לעבור קרש חיתוך ואוהל עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
4 סאוטה שאלוט: בעוד הבשר נח, מטגנים את שאלוט במחבת, 2 דקות על חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיף את הקוניאק כדי deglaze המחבת. להגביר את החום ולבשל עד הקוניאק הוא כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תערובת מרק, ואז שמנת: מערבבים את תערובת המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מערבבים את השמנת ומבשלים עוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מגישים סטייק עם רוטב: אם אתה רוצה, דק לחתוך את הסטייק כדי לשרת. אחרת מגישים סטייקים בודדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
טפטוף חם דיאן רוטב על סטייק ומקשטים עם פלפל שחור טחון טרי עירית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.