הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פטריות, מרק פטריות מוקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות.
הוראות
1
לטאטא יחד מרק הבא 3 מרכיבים עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית באופן שווה על סטייקים. מערבבים יחד הנותרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, וקמח בצלחת רדודה. לדלות סטייקים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סטייק.
קמח לכל מטרה
מלח
3
מטגנים סטייקים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר סטייקים, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים פטריות וקורנית, ומטוגנים 3 עד 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
טימין
6
מערבבים תערובת מרק שמורות לתוך תערובת פטריות במחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה, ומחזירים סטייקים למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד לסיום.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.