סטייק הליבוט ברביקיו
סטייק הליבוט ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 242 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. סטייקים הליבוט, סטייקים הליבוט, ו סטייקים הליבוט דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים חמאה, סוכר חום, שום, מיץ לימון, רוטב סויה, ופלפל בסיר קטן. חם מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מברשת דגים עם רוטב סוכר חום, ומניחים על גריל. מבשלים 5 דקות לכל צד, או עד דגים יכולים להיות בקלות flaked עם מזלג, צוף עם רוטב. להשליך הנותרים רוטב צליעה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.