סטייק הליבוט ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 242 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך מיץ לימון, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. סטייקים הליבוט, סטייקים הליבוט, ו סטייקים הליבוט דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים חמאה, סוכר חום, שום, מיץ לימון, רוטב סויה, ופלפל בסיר קטן. חם מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
באח גריל שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברשת דגים עם רוטב סוכר חום, ומניחים על גריל. מבשלים 5 דקות לכל צד, או עד דגים יכולים להיות בקלות flaked עם מזלג, צוף עם רוטב. להשליך הנותרים רוטב צליעה.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.