סטייק הפוך מראש עם גרנולה אגוזי לוז וכרובית
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כרובית, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, סטייק פלנק מתוק וחריף (Oamc או להתקדם), ו סלט jicama הפוך מראש עם סטייק צרוב, רימון וכוסברה.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד רק מנצנץ.
מוסיפים אגוזי לוז, מכבים את החום, ומערבלים עד רק חום זהוב, על 1 דקה. מסננים שמן ומילואים אגוזי לוז. כף 1 כף שמן אגוזים מעל כרובית ועונה עם מלח ופלפל.
מעבירים לסדין אפייה מעוטר וצולים עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, סטייק העונה עם מלח ופלפל וחום קנולה, ירקות, או שמן זית אור במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון קל. לבשל סטייק, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב מרכז רושם 120 עד 125 ° F על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, 54° עבור בינוני, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 10 דקות.
מערבבים פטרוזיליה, גרידת לימון, אגוזי לוז, ושמן אגוזי לוז כף הנותרים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים לכרובית וזורקים למעיל. פרוסת סטייק.
מגישים, או מקררים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.