קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות68
מגזין

סטייק הפוך מראש עם גרנולה אגוזי לוז וכרובית

סטייק הפוך מראש עם גרנולה אגוזי לוז וכרובית
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כרובית, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, סטייק פלנק מתוק וחריף (Oamc או להתקדם), ו סלט jicama הפוך מראש עם סטייק צרוב, רימון וכוסברה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מחממים שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד רק מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים אגוזי לוז, מכבים את החום, ומערבלים עד רק חום זהוב, על 1 דקה. מסננים שמן ומילואים אגוזי לוז. כף 1 כף שמן אגוזים מעל כרובית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שמן אגוזיםשמן אגוזים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מעבירים לסדין אפייה מעוטר וצולים עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
בינתיים, סטייק העונה עם מלח ופלפל וחום קנולה, ירקות, או שמן זית אור במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון קל. לבשל סטייק, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב מרכז רושם 120 עד 125 ° F על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, 54° עבור בינוני, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בהירשמן זית בהיר
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מערבבים פטרוזיליה, גרידת לימון, אגוזי לוז, ושמן אגוזי לוז כף הנותרים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שמן אגוזיםשמן אגוזים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים לכרובית וזורקים למעיל. פרוסת סטייק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
9
מגישים, או מקררים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.