קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות68
מגזין

סטייק הפוך מראש עם גרנולה אגוזי לוז וכרובית

סטייק הפוך מראש עם גרנולה אגוזי לוז וכרובית
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כרובית, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, סטייק פלנק מתוק וחריף (Oamc או להתקדם), ו סלט jicama הפוך מראש עם סטייק צרוב, רימון וכוסברה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד רק מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים אגוזי לוז, מכבים את החום, ומערבלים עד רק חום זהוב, על 1 דקה. מסננים שמן ומילואים אגוזי לוז. כף 1 כף שמן אגוזים מעל כרובית ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן אגוזיםשמן אגוזים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
דַק-דַק-
4
מעבירים לסדין אפייה מעוטר וצולים עד השחמה קלה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בינתיים, סטייק העונה עם מלח ופלפל וחום קנולה, ירקות, או שמן זית אור במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון קל. לבשל סטייק, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב מרכז רושם 120 עד 125 ° F על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, 54° עבור בינוני, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בהירשמן זית בהיר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מערבבים פטרוזיליה, גרידת לימון, אגוזי לוז, ושמן אגוזי לוז כף הנותרים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן אגוזיםשמן אגוזים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים לכרובית וזורקים למעיל. פרוסת סטייק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
מגישים, או מקררים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.