סטייק הצלע הצלוי המושלם של מעבדת המזון
סטייק הצלע הצלוי המושלם של מעבדת המזון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. וזה מעולה. נסו סטייק צלע צלוי, סטייק עין צלוי קר עם גרמולטה, ו סטייק צלעות מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים סטייקים בנדיבות עם מלח. הגדר על צלחת ולתת לנוח לפחות 40 דקות, או עד 4 ימים. אם נח יותר מ 40 דקות, אוהל רופף עם ניילון לעטוף ולהעביר למקרר עד מוכן לבשל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. סטייק העונה עם פלפל ולמקם בצד קריר יותר של גריל, כיסוי, ומבשלים עם כל פתחי האוורור פתוח היפוך וטמפרטורה כל כמה דקות עד סטייקים לרשום 46° עבור בינוני-נדיר או125 עבור בינוני על מדחום לקרוא מיידית, 10 עד 15 דקות בסך הכל.
מעבירים סטייקים לצד החם של הגריל והטבח, מרפרפים לעתים קרובות עד לפתח תו עמוק ואוגר טמפרטורה פנימית 52° עבור בינוני-נדיר או135 עבור בינוני, על 2 דקות בסך הכל.
העברת סטייקים ללוח חיתוך ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות ועד 1
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.