סטייק וביצים בנדיקטוס עם רוטב Béarnaise עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם יין, מים, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: סטייק וביצים בנדיקט עם רוטב ברנז, סטייק וביצים בנדיקט עם אספרגוס ברוטב ברניז, ו סטייק וביצים בנדיקט.
הוראות
1
עבור רוטב béarnaise: למלא סיר גדול רבע הדרך מלא במים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
שלב את היין, חומץ, שאלוט, גבעולי טרגון, וגבעולי פלפל כתוש במחבת בינונית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת רק מעל 2 כפות, על 5 עד 7 דקות. מסננים את תערובת החומץ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה, לחיצה על המוצקים; להשליך את המוצקים. להפריש להתקרר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים מחבת בינונית בעלת תחתית כבדה (לא לא דביקה) מעל חום גבוה עד חם מאוד אך לא מעשנים, כ-3 עד 4 דקות. (אם המחבת מתחממת ומתחילה לעשן, תוריד אותה מהחום כדי להתקרר קצת.בינתיים, מתבלים את הסטייק משני הצדדים עם המלח והפלפל הנמדדים. לשפשף את שני הצדדים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מניחים את הסטייק במחבת החמה ולתת לו לבשל ללא הפרעה עד קרום כהה נוצר על הקרקעית, על 3 עד 4 דקות.הפוך את הסטייק באמצעות מלקחיים או מרית ומבשל עד שהוא בינוני נדיר, על 3 עד 4 דקות יותר. כדי לבדוק doneness, להשתמש באצבע שלך כדי ללחוץ על הסטייק: זה צריך להיות המשרד סביב הקצוות אבל עדיין לתת במרכז. אתה יכול גם להשתמש מדחום מיידי לקרוא—זה צריך לקרוא 52° עד130.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לו לנוח בזמן שאתה לחלוט את הביצים.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות, וודא מרווח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מניחים בקערה של מים חמים כדי לשמור warm.To להרכיב:לפצל טוסט מאפינס אנגלית. מעיל את הצדדים לחתוך של מאפינס עם שכבה דקה של חמאה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומניחים על צלחות הגשה.חותכים דק את הסטייק ומחלקים אותו בין חצאי המאפין.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתם כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח ולהחליק את הביצים על הסטייק. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב béarnaise (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד).
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.