סטייק וצ'יפס
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק וצ'יפס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 58 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם תפוחי אדמה מריס פייפר, חמאה, עלי פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : סלט סטייק וצ'יפס, קטשופ תוצרת בית עם הסטייק הטוב ביותר וצ'יפס בגריל אי פעם, ו סטייק, צ'יפס ורוטב פלפל מהיר.
הוראות
ראשית להפוך את החמאה: מחית את כל החומרים יחד עם הרבה פלפל שחור סדוק. ללטף את החמאה שטוחה בין סרט נצמד (itll להתקרר מהר יותר כאשר דק יותר) ולשים במקרר או מקפיא להקשיח.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך צ ' יפס מסודר, לשטוף תחת מים חמים, ולאחר מכן יבש על מגבת תה.
מניחים את הצ ' יפס בסיר עמוק (הם צריכים לבוא רק שליש הדרך) ופשוט לכסות עם שמן קר.
מניחים את המחבת על חום בינוני, להביא את השמן לרתיחה ולתת את השבבים מערבבים עם כף עץ. להגדיל את החום כך בועות השמן ממש מהר ומטגנים את השבבים, ערבוב מדי פעם כך שהם לא מקל, עד פריך וזהב התהליך כולו ייקח 15-20 דקות. כאשר הם נעשים, לגרוף החוצה עם כפית מחוררת על צלחת מרופדת בנייר מטבח ולהניח בצד.
בינתיים, לחמם את מחבת המחבת עד עישון חם. לתבל את הסטייקים עם מלח ופלפל ולשפשף עם קצת שמן איך אתה מבשל את הסטייק שלך יהיה תלוי לחתוך שבחרת והעובי שלה. עבור סטייק thats 2 ס " מ עבה, לבשל אותו עבור 2 דקות בכל צד לנדיר, הוספת 1 דקות יותר עבור כל תואר גדל והולך של doneness. ממש לפני שמרימים את הסטייקים מהמחבת, מניחים חצי מהחמאה מעל כל אחד.
מגישים את הסטייקים עם הצ ' יפס, כמה עלים מעורבים ורוטב חריף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.