קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

סטייק חומץ פשוט

סטייק חומץ פשוט
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, פלפל אדום קלוי וסטייק בצל עם חומץ בלסמי, ו סטייק צלע עם חומץ יין אדום וירוקים: פחמימות נמוכות.

הוראות

1
סטייקים פאונד באמצעות פטיש בשר כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
2
מניחים בצלחת זכוכית רדודה, ושופכים את החומץ על הסטייקים כך שהם מכוסים. מקררים למשך 30 עד 45 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סטייק.סטייק.
3
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מקציפים ביצים בצלחת רדודה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים קמח בצלחת נפרדת. טובלים סטייקים בקמח, ואז בביצה, ואז בקמח שוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
5
מניחים את השמן החם, ומטגנים בכל צד עד חום זהוב עמוק, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק