סטייק חומץ פשוט
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: צ'יפס סטייק בגריל עם מאלט חומץ איולי, פלפל אדום קלוי וסטייק בצל עם חומץ בלסמי, ו סטייק צלע עם חומץ יין אדום וירוקים: פחמימות נמוכות.
הוראות
סטייקים פאונד באמצעות פטיש בשר כדי לרכך.
מניחים בצלחת זכוכית רדודה, ושופכים את החומץ על הסטייקים כך שהם מכוסים. מקררים למשך 30 עד 45 דקות כדי להשרות.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מקציפים ביצים בצלחת רדודה, ומניחים בצד.
מניחים קמח בצלחת נפרדת. טובלים סטייקים בקמח, ואז בביצה, ואז בקמח שוב.
מניחים את השמן החם, ומטגנים בכל צד עד חום זהוב עמוק, על 4 דקות לכל צד.
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק