קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סטייק חזיר עם זיגוג כתום

סטייק חזיר עם זיגוג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק חזיר עם זיגוג כתום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 290 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם קורנפלור, חרדל דיז'ון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, ו סטייק צלע עם זיגוג תמרינד וגרמולטה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף בשר חזיר, ולייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מבשלים חזיר במחבת משומנת קלות מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר בשר חזיר, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים במיץ תפוזים, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים באננס, צימוקים וחרדל. מערבבים יחד קורנפלור ו 1 כף. מים קרים; מוסיפים לתערובת מיץ תפוזים. מביאים לרתיחה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים רוטב עם בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי