סטייק חצאית עוף מטוגן עם רוטב כפרי
סטייק חצאית עוף מטוגן עם רוטב כפרי דורש מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם בשר חזיר ארוחת בוקר-קציצת נקניק, קצפת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי, עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/2 מרק כוס לתוך קערה רדודה.
מניחים קמח בקערה רדודה אחרת.
מפזרים חתיכות סטייק משני הצדדים עם מלח ופלפל. טובלים סטייקים לתוך קמח, ואז לתוך מרק, ואז לתוך קמח שוב, ציפוי בכל פעם.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום גבוה.
תוסיף סטייקים. Sauté עד חום, כ -3 דקות לכל צד.
מוסיפים 1 כפית קמח מקערה רדודה.
להקציף הנותרים 1/2 מרק כוס, נקניק, שמנת, מרווה, וציפורן. מרתיחים רוטב עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, כ 3 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים בצמרות בצל ירוק. רוטב כפית על סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.