קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול

סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול
סטייק חצאית עם אגוזי לוז Picadan ו Escarole נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. אם יש לכם שן שום, סטייק חצאית, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות.

הוראות

1
מניחים את הסטייקים בצד על צלחת מכוסה כדי להביא אותם לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
עבור פיקדה, מחממים את התנור ל 177° (180°C). לקרוע את הלחם בערך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים את שמן הזית במחבת רדודה על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את הלחם ואת המחבת לטגן עד זהב שווה פריך. (היזהר כי שמן הזית לא הופך חם מדי ולהתחיל לעשן.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר ולנקז את עודף שמן. פאונד את הלחם, בקבוצות במידת הצורך, באמצעות מרגמה ועלי, עד שיש לך פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וצולים באמצע התנור במשך 10 דקות עד זהב שווה. להטות את האגוזים החמים לתוך מטלית יבשה נקייה ולשפשף כדי להסיר את העורות. טחון את האגוזים ומניח בקערה עם פירורי הלחם, גרידת תפוזים, ומיץ. טחון את השום ואורגנו יחד ולהוסיף לקערה עם קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להפריש. הפעל את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להשליך את העלים החיצוניים מן escarole, ואז לקרוע את החסה לחתיכות גדולות. לשטוף היטב, אבל לא טורחים ללטף יבש. מתבלים את הסטייקים בנדיבות בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מניחים מחבת כבדה על חום גבוה ומברישים את הסטייקים עם מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להניח את הסטייקים במחבת כאשר הוא חם ומבשל מבלי לזוז במשך 3 דקות. הפעל ומבשל בצד השני במשך 3 דקות (ייתכן שיהיה עליך דקה או שתיים יותר אם הסטייקים נחתכו מחלק עבה יותר של הירך). אתה צריך קרום חום נחמד, בעוד הבשר בפנים צריך להיות נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר לצלחת ולנוח בתנור החם במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בינתיים, לבשל את escarole.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
11
מניחים מחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס, ואז מוסיפים את העלים הקרועים והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
שים את המכסה על עד המים נצמדים העלים מתחיל קיטור, ואז לחשוף ומערבבים כל כמה שניות כך העלים לנבול אחיד. זה ייקח 2 עד 3 דקות. עכשיו אתה צריך להיות יפה מבריק, ירוק חיוור ירק. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
מניחים סטייק על כל צלחת הגשה חמה ולסדר את escarole לצד. כף מעל פיקדה ולהגיש בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
15
טעם
16
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
17
הוסף הערות ההערות שלי
18
ערוך את ההערות שלי
19
בוצע

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.