סטייק חצאית עם מיסו אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית עם מיסו אדום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 449 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סאקי, מירין, מיסו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סטייק חצאית מיסו-במרינדה, סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום, ו סטייק חצאית בגריל וסלט Mesclun עם רוטב מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, לערבב יחד את השום, מיסו אדום, מירין, סאקה, טובנג ' אן, וסוכר בקערה.
יוצקים את המרינדה לתבנית אפייה או מחבת גיליון מעוטר.
להניח את סטייק החצאית במרינדה ולהפוך אותו 4 פעמים מעיל בנדיבות בכל רחבי. להשרות את הסטייק במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר, הופך פעם אחת.
מחממים גריל לחום בינוני. גריל סטייק חצאית על 3 דקות לכל צד, עד בינוני-נדיר. הסטייק עשוי להיצמד לגריל בגלל המיסו, אז להקל אותו בזהירות. (קצת מיסו חרוך מוסיף טעם נפלא וניחוח.) Test for doneness using " The 'Nick-and-Peek' Method.”
תן לסטייק החצאית לנוח 2 דקות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.