סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל
סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל היא מנה עיקרית ללא גלוטן. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 730 קלוריות, 66 גרם חלבון ו-43 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, בצל, ציר עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 83%, המנה הזו מעולה. נסו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל, סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל וסטייק חצאיות מתוק משופשף אנצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוציאים סטייקים מהמקרר כדי להוריד את הצינה.
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית, ומוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע קרמל, כ-20 דקות. מערבבים את רוטב ווסטרשייר ורסק העגבניות. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
שמים את האנקוס בסיר רוטב קטן עם הציר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מכבים את האש ומניחים לאנצ'וס לתלול במשך 5 דקות. לחלופין, הכניסו את האנקוס והציר לקערה המתאימה למיקרוגל, מכוסה בניילון, ומבשלים במיקרוגל 2 עד 3 דקות.
מחממים מחבת גריל או גריל לגבוה.
מכניסים את האנקוס והבצל למעבד מזון. מפעילים את המעבד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ומטפטפים שמן זית כתית מעולה. צולים על אש גבוהה 5 עד 6 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת, לנדיר.
מוציאים את הסטייק לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים דק את הסטייק ומסדרים על צלחת הגשה.
מגישים עם הרבה רוטב סטייק מוזג מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק חצאית. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.