קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל

סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל
סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל היא מנה עיקרית ללא גלוטן. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 730 קלוריות, 66 גרם חלבון ו-43 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, בצל, ציר עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 83%, המנה הזו מעולה. נסו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל, סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל וסטייק חצאיות מתוק משופשף אנצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוציאים סטייקים מהמקרר כדי להוריד את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית, ומוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע קרמל, כ-20 דקות. מערבבים את רוטב ווסטרשייר ורסק העגבניות. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שמים את האנקוס בסיר רוטב קטן עם הציר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מכבים את האש ומניחים לאנצ'וס לתלול במשך 5 דקות. לחלופין, הכניסו את האנקוס והציר לקערה המתאימה למיקרוגל, מכוסה בניילון, ומבשלים במיקרוגל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים מחבת גריל או גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מכניסים את האנקוס והבצל למעבד מזון. מפעילים את המעבד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ומטפטפים שמן זית כתית מעולה. צולים על אש גבוהה 5 עד 6 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת, לנדיר.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מוציאים את הסטייק לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים דק את הסטייק ומסדרים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מגישים עם הרבה רוטב סטייק מוזג מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק חצאית. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.