קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל

סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל
סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל היא מנה עיקרית ללא גלוטן. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 730 קלוריות, 66 גרם חלבון ו-43 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, בצל, ציר עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 83%, המנה הזו מעולה. נסו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל, סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנכו-בצל וסטייק חצאיות מתוק משופשף אנצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוציאים סטייקים מהמקרר כדי להוריד את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית, ומוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת צבע קרמל, כ-20 דקות. מערבבים את רוטב ווסטרשייר ורסק העגבניות. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שמים את האנקוס בסיר רוטב קטן עם הציר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מכבים את האש ומניחים לאנצ'וס לתלול במשך 5 דקות. לחלופין, הכניסו את האנקוס והציר לקערה המתאימה למיקרוגל, מכוסה בניילון, ומבשלים במיקרוגל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת גריל או גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מכניסים את האנקוס והבצל למעבד מזון. מפעילים את המעבד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ומטפטפים שמן זית כתית מעולה. צולים על אש גבוהה 5 עד 6 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת, לנדיר.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים את הסטייק לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים דק את הסטייק ומסדרים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מגישים עם הרבה רוטב סטייק מוזג מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק חצאית. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.