סטייק טונה צרוב עם ווסאבי-מיונז בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים טונה צרוב עם מיונז בצל ירוק ווסאבי. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 651 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמן צמחי, בצל ירוק, דבק ווסאבי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טונה צרובה עם בצל ירוק-רוטב ווסאבי, בורגר טונה צרוב פנים פתוח עם מיונז ווסאבי, ו טונה צרובה שעועית ירוקה, לימון ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי למזג, הוספת עוד דבק ווסאבי אם תרצה. מכסים ומקררים.
לטאטא רוטב טריאקי, רוטב סויה, וחומץ אורז בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים סטייקים טונה בשקית ניילון resealable.
להוסיף תערובת טריאקי; שקית חותם. תהפוך תיק למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
מברשת גריל עם שמן צמחי. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מסננים סטייקים של טונה. גריל טונה כדי doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני. מעל כל סטייק טונה עם כ 2 כפות מיונז ווסאבי ומגישים.
רסק ווסאבי ניתן למצוא בסעיף מזונות אסיה או בדלפק הסושי של רוב הסופרמרקטים