סטייק טנדרלוין עם גורגונזולה ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים Tenderloin עם Gorgonzolan ועשבי תיבול שום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 58 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם גורגונזולה מתפוררת, פרמגיאנו-רג'יאנו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי, עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, ו פסטה עם שום קלוי - רוטב עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מניחים סיר מים על הכיריים ומביאים לרתיחה עבור הפסטה. מי מלח, מוסיפים פסטה ומבשלים רק-ביישן של אל דנטה. זה צריך להיות ביס אמיתי עזב אליו כי זה יהיה לשבת ברוטב במשך 2 דקות מאוחר יותר ולהמשיך לבשל. ראשים למעלה: תצטרך 2 מצקות של מי בישול עמילניים ממש לפני ניקוז, על 1 1/2 כוסות.
מניחים את עגבניות הענבים על סדין עוגיות עם השום. מעילים את העגבניות ואת השום הסדוק עם 3 עד 4 כפות שמן זית כתית נוספת ועונה עם הרבה מלח ופלפל. צלי 20 דקות.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. לשפשף עם שן שום לחתוך. מקפלים את הסטייקים בעדינות בשמן זית כתית מעולה.
קוצצים את הבצל הירוק, לבנים וירוקים. דק לחתוך את המרווה דק קוצצים את הפטרוזיליה.
שלב את הבצל הירוק ועשבי תיבול עם gorgonzola מתפורר.
כאשר אתה כמה דקות משם מן לוקח את העגבניות מהתנור, לחמם מחבת על חום גבוה.
מוסיפים את הסטייקים ומקרמלים את הבשר משני הצדדים, דקה וחצי לכל צד צריך לעשות את זה.
תוציא את העגבניות והשום מהתנור. כבה את התנור. מעל הבשר עם gorgonzola ולהעביר את המחבת לתנור.
תן לבשר לשבת בתנור החם 4 עד 5 דקות. הגורגונזולה יתמוסס מעל הבשר והסטייקים יהיו רכים ורודים וחיוורים בפנים.
הסר את השום הקלוי מן העורות ומחית לתוך משחה עם הצד של הסכין שלך.
מעבירים את משחת השום לתחתית קערת פסטה. באמצעות מזלג, לערבב את השום לתוך 2 מצקות של מי בישול פסטה עמילניים, על 1 1/2 כוסות.
מוסיפים את העגבניות לקערה ומרסקים אותם עם מחית תפוחי אדמה עד צורות רוטב ועגבניות משולבים היטב עם מרק שום.
מוסיפים פנה, גבינה מגוררת, ארוגולה ובזיליקום וזורקים דקה או 2 כדי לאפשר לפסטה לספוג טעמים.