קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סטייק טנדרלוין עם גורגונזולה ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה

סטייק טנדרלוין עם גורגונזולה ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים Tenderloin עם Gorgonzolan ועשבי תיבול שום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 58 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם גורגונזולה מתפוררת, פרמגיאנו-רג'יאנו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי, עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, ו פסטה עם שום קלוי - רוטב עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים סיר מים על הכיריים ומביאים לרתיחה עבור הפסטה. מי מלח, מוסיפים פסטה ומבשלים רק-ביישן של אל דנטה. זה צריך להיות ביס אמיתי עזב אליו כי זה יהיה לשבת ברוטב במשך 2 דקות מאוחר יותר ולהמשיך לבשל. ראשים למעלה: תצטרך 2 מצקות של מי בישול עמילניים ממש לפני ניקוז, על 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כירייםכיריים
סירסיר
3
מניחים את עגבניות הענבים על סדין עוגיות עם השום. מעילים את העגבניות ואת השום הסדוק עם 3 עד 4 כפות שמן זית כתית נוספת ועונה עם הרבה מלח ופלפל. צלי 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות ענביםעגבניות ענבים
עגבנייהעגבנייה
עוגיותעוגיות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל. לשפשף עם שן שום לחתוך. מקפלים את הסטייקים בעדינות בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
סטייק.סטייק.
ציפורןציפורן
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
קוצצים את הבצל הירוק, לבנים וירוקים. דק לחתוך את המרווה דק קוצצים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
ירוקירוק
מרווהמרווה
6
שלב את הבצל הירוק ועשבי תיבול עם gorgonzola מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
בצל ירוקבצל ירוק
עשבי תיבולעשבי תיבול
7
כאשר אתה כמה דקות משם מן לוקח את העגבניות מהתנור, לחמם מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
8
מוסיפים את הסטייקים ומקרמלים את הבשר משני הצדדים, דקה וחצי לכל צד צריך לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
9
תוציא את העגבניות והשום מהתנור. כבה את התנור. מעל הבשר עם gorgonzola ולהעביר את המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
10
תן לבשר לשבת בתנור החם 4 עד 5 דקות. הגורגונזולה יתמוסס מעל הבשר והסטייקים יהיו רכים ורודים וחיוורים בפנים.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את השום הקלוי מן העורות ומחית לתוך משחה עם הצד של הסכין שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
12
מעבירים את משחת השום לתחתית קערת פסטה. באמצעות מזלג, לערבב את השום לתוך 2 מצקות של מי בישול פסטה עמילניים, על 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
שוםשום
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
13
מוסיפים את העגבניות לקערה ומרסקים אותם עם מחית תפוחי אדמה עד צורות רוטב ועגבניות משולבים היטב עם מרק שום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
תפוח אדמהתפוח אדמה
מרקמרק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
14
מוסיפים פנה, גבינה מגוררת, ארוגולה ובזיליקום וזורקים דקה או 2 כדי לאפשר לפסטה לספוג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
פנה!פנה!
15
מגישים בשר עם פסטה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בשרבשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.