קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים.

סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים.
סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 462 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כריכי סטייק עם פטריות, בצל ופלפלים, סטייק חצאית Gingered עם אפונה שלג, פטריות, ופלפלים, ו צ'ילי עם פטריות ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3/4 כוס מים חמים וקוביית הבוליון בתבנית אפייה קטנה זכוכית; מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
לטאטא ב 2 כפות שמן זית, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, מיץ של 1 לימון,פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. דמעה 4 ענפים טימין ו 3 ענפים רוזמרין לחתיכות; להוסיף את המרינדה יחד עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מזלג, לנקב את הבשר בכל רחבי במרווחים של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
הוסף למרינדה, וודא שהיא שקועה לחלוטין. (במידת הצורך, לשקול את הבשר עם צלחת.) מכסים ומקררים 3 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
הסר את הבשר מהמקרר על 1 שעה לפני צלייה (להשאיר אותו במרינדה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
שים את הפטריות והפלפלים בקערה גדולה. קרע את 2 הענפים הנותרים טימין ו 1 רוזמרין sprig לחתיכות ולהוסיף לקערה יחד עם השום, 2 כפות הנותרים שמן זית ואת המיץ של 1/2 לימון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים גריל בינוני, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גז, לכבות את המבערים בצד אחד. עבור פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מניחים את הבשר בצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים, פונה לעתים קרובות, עד חרוך, 15 עד 20 דקות; לפזר את עשבי תיבול מן המרינדה על הבשר כפי שהוא מבשל (זה בסדר אם עשבי תיבול ליפול דרך הסורגים; הם יטעמו את העשן). להעביר את הבשר לצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף); לכסות ולבשל, מפנה ו צולה כמה פעמים עם המרינדה השמורה, עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 125 מעלות F עבור בינוני נדיר, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
בינתיים, מוסיפים את הפטריות והפלפלים לגריל על אש ישירה; לבשל, מפנה כמה פעמים, צחצוח עם המיץ של לימון 1/2 הנותרים תיבול עם מלח, עד חרוך ורך, 10 עד 15 דקות. מסדרים את הבצל הירוק מן המרינדה על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד. פורסים את הסטייק כנגד התבואה ומגישים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
צילום: יונהי קים