סטייק מטוגן ברוטב מרסלה
סטייק מטוגן ברוטב מרסלה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1186 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, יין מרסלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייק מטוגן ברוטב מרסלה, סטייק סינטה עם רוטב מרסלה פטריות, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום גבוה במשך 2 דקות, או עד חם מאוד. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים סטייקים במחבת חמה ומיד להנמיך את החום בינוני גבוה. לבשל במשך 4 דקות. הפוך סטייקים ומבשלים במשך 4 עד 6 דקות נוספות, בהתאם לטעם שלך.
הסר סטייקים ממחבת לצלחת ומכסה בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
הסר מחבת מחום. לטגן במהירות את השום במשך 1 עד 2 דקות במחבת באמצעות חום שיורית. להחזיר מחבת לחום נמוך בינוני ולהוסיף Marsala מרק עוף. מביאים לרתיחה ולהפחית במשך 3 דקות.
הסר מחבת מחום וקצף בחמאה ורוזמרין.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.