סטייק מצופה בפלפל סצ'ואן עם בצל
סטייק פלפל סצ'ואן מצופה בבצל עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך זנגביל, סוכר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק פלפל מנופח, סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), ו סלט סטייק מצופה בפלפל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצלים, חותכים את הבצלים לחצי דרך הגבעול. עם mandoline או פורס ירקות או סכין חדה דק, לחתוך לאורכו לפרוסות 1/8 אינץ'. (אתה צריך בערך 6 כוסות.)
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל, מפזרים 1/2 כפית מלח, וזורקים למעיל. מכסים ומבשלים עד הבצלים ישחררו את הנוזל שלהם, על 13 דקות.
לחשוף את המחבת, להגדיל את החום עד בינוני, ומבשלים לאט, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה, על 10 דקות.
מפזרים את הבצל עם הסוכר וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חום זהוב caramelized, כ 10 דקות יותר.
מפזרים עם חומץ בלסמי ולזרוק עד החומץ התאדה.
מוסיפים את 1/4 הנותרים מלח כפית, ומתבלים בנדיבות עם פלפל.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
בינתיים, להכין את לשפשף הפלפל: במחבת כבדה קטנה, טוסט פלפל allspice על חום מתון, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
העברה לבלנדר או מטחנת תבלינים לטחון לאבקה עדינה. מסננים את התבלינים לקערה קטנה ומחזירים את החלקים הגסים לבלנדר. להתמזג שוב ומתח.
לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר; לשפשף קלות עם קצת שמן.
מפזרים קלות עם מלח ולעסות את הג ' ינג ' ר לתוך הסטייק; ואז לשפשף את פלפל לשפשף עליהם.
מחממים מחבת גריל או מחבת nonstick כבדה על חום גבוה. שמן קלות את מחבת הגריל, אם משתמשים, או לסובב את השמן הנותר במחבת nonstick.
מוסיפים את הסטייקים למחבת ומבשלים עד טיפות דם קטנות על פני השטח, כ 4 דקות. הפוך את הסטייקים ולהמשיך לבשל עד טיפת דם או כך של צורות על הדף שוב, עוד 3 עד 4 דקות, לנדיר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
עם סכין חדה דק, לחתוך את הסטייקים בזווית קלה נגד התבואה.
מפזרים את הבשר עם קצת מלח ולארגן את פרוסות צלחות דיינר חמות. שים ערימה של בצל ליד הסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.