סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל
אם יש לכם מטגן לונדון, עלי רוזמרין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל, שום-פלפל מצופה טלה צרוב מותן עם חשיש עגבניות מוגש על קרוסטיני, ו כדורי סטייק ופלפל עם רוטב קרם שום חזרת ורדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים חמים, פלפלים, רוזמרין, ושמן זית בשקית Zip-loc.
מוסיף את הבשר, ציפוי זה עם המרינדה. לסחוט את כל האוויר מתוך השקית כך הבשר הוא אפוף על ידי המרינדה, ומקרר לפחות 6 שעות, או לילה.
מחממים את הגריל או broiler במשך 15 עד 20 דקות.
מפזרים את הסטייק עם מלח וגריל או צלייה לנדיר או בינוני נדיר, בהתאם להעדפה שלך.
זמן הבישול יהיה תלוי בעובי ובטמפרטורה של הבשר, אז לדחוף את הסטייק עם האצבע, ואם זה עדיין מרגיש גלם לחלוטין באמצע, לתת לו קצת יותר.
זהו אחד הדברים שמבשלים רק צריך intuit וללמוד לקרוא את הסימנים השקטים. עדיף מתחת מאשר מבושל יתר על המידה, כך לבדוק לעתים קרובות, ואם האצבע שלך מביס אותך, לחתוך את הסטייק עם סכין להעיף מבט.
תן את שאר הסטייק לפחות שעה, כדי לקבל את המיצים בחזרה לתוך הבשר, ואז לחתוך לפרוסות קצרות, דקות מאוד. (הסכין הטובה ביותר לחיתוך הוא סכין לחם עם גלי ולא שיניים מחודדות, אשר חותך דרך בשר טוב להפליא.)
מגישים על קרוסטיני שום בגריל.
מסדרים כמה פרוסות בשר מגולחות על כל חתיכת לחם, למעלה עם נקודה חריפה של שמנת חזרת, לפזר עם פטרוזיליה איטלקית טחון, ואבק על מלח קצת כשר.