קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות12
מגזין

סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל

סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל
אם יש לכם מטגן לונדון, עלי רוזמרין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל, שום-פלפל מצופה טלה צרוב מותן עם חשיש עגבניות מוגש על קרוסטיני, ו כדורי סטייק ופלפל עם רוטב קרם שום חזרת ורדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים חמים, פלפלים, רוזמרין, ושמן זית בשקית Zip-loc.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפלפלפל
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
2
מוסיף את הבשר, ציפוי זה עם המרינדה. לסחוט את כל האוויר מתוך השקית כך הבשר הוא אפוף על ידי המרינדה, ומקרר לפחות 6 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בקרבקר
3
מחממים את הגריל או broiler במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
גרילגריל
4
מפזרים את הסטייק עם מלח וגריל או צלייה לנדיר או בינוני נדיר, בהתאם להעדפה שלך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
זמן הבישול יהיה תלוי בעובי ובטמפרטורה של הבשר, אז לדחוף את הסטייק עם האצבע, ואם זה עדיין מרגיש גלם לחלוטין באמצע, לתת לו קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בקרבקר
6
זהו אחד הדברים שמבשלים רק צריך intuit וללמוד לקרוא את הסימנים השקטים. עדיף מתחת מאשר מבושל יתר על המידה, כך לבדוק לעתים קרובות, ואם האצבע שלך מביס אותך, לחתוך את הסטייק עם סכין להעיף מבט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
תן את שאר הסטייק לפחות שעה, כדי לקבל את המיצים בחזרה לתוך הבשר, ואז לחתוך לפרוסות קצרות, דקות מאוד. (הסכין הטובה ביותר לחיתוך הוא סכין לחם עם גלי ולא שיניים מחודדות, אשר חותך דרך בשר טוב להפליא.)
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
סטייק.סטייק.
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
סכיןסכין
8
מגישים על קרוסטיני שום בגריל.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
שוםשום
9
מסדרים כמה פרוסות בשר מגולחות על כל חתיכת לחם, למעלה עם נקודה חריפה של שמנת חזרת, לפזר עם פטרוזיליה איטלקית טחון, ואבק על מלח קצת כשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
מלח כשרמלח כשר
לחםלחם
בקרבקר
10
סרינה, אוכל וסיפורים
11
Stewart, Tabori & Chang

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.