סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריכות מ ' Treme
סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריך מ ' Treme הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1269 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, שמן זית, עלי תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אורז קארי יפני עם סטייק קולב, רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, ו עוגות אורז פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את עוגות האורז: במסננת, ביסודיות לשטוף את אורז הסושי תחת מים זורמים קרים עד שהמים פועל ברור.
מניחים את האורז שטוף בסיר קטן עם המים וקמצוץ נדיב של מלח. מביאים את האורז לרתיחה, חשוף, מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד שרוב המים נספג על ידי האורז, על 5 דקות. מכסים את המחבת בחוזקה, מפחיתים את החום לנמוך וממשיכים לבשל עוד כ-7 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות. האורז צריך להיות רך וכל המים נספגים. (אפילו אורז מבושל מעט מאוד הוא לא בעיה במתכון זה, שכן זה עשוי לעזור לעוגות האורז לשמור על צורתן.) לגרוף את האורז על תבנית אפייה קטנה מרופדת בניילון נצמד. צור את האורז לתוך ריבוע מחוספס 3/4 עד 1 אינץ ' עבה. מכסים היטב ומקררים בין לילה עד קר ולהגדיר. כאשר האורז יש להגדיר, לחתוך 8 משולשים בגודל שווה של עוגת אורז ולהניח בצד עד מוכן לטגן ולהגיש.
כדי להפוך את הסטייק: בנדיבות העונה סטייקים קולב עם פלפל שחור סדוק ומלח כשר. במחבת ברזל יצוק על חום גבוה מאוד, לחמם את 2 כפות שמן עד כמעט עישון.
מוסיפים את הסטייקים למחבת וצורבים עד להשחמה יפה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהסטייקים הם בינוניים-נדירים, 7 עד 10 דקות.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בעוד הסטייקים מבשלים ומנוחים, לסיים את עוגות האורז.
מחממים את 3 כפות שמן קנולה במחבת גדולה nonstick sauté מעל חום בינוני-גבוה. בזהירות להוסיף את עוגות האורז שמן חם. מבשלים עד חום זהוב קלוי בצד אחד, 3 עד 4 דקות. הפוך את עוגות האורז ולהמשיך לבשל עד חום זהוב בצד השני, עוד 1 עד 2 דקות.
מעבירים את עוגות האורז לצלחת ומכסים כדי להתחמם. תניח בצד, שומר את המחבת.
מחק את המחבת שבה השתמשת כדי לטגן את עוגות האורז, במידת הצורך, והוסף את שמן הזית ואת יורה אפונה. מערבבים ברוטב צ ' ילי שום, זיגוג סויה מתוק, ומתבלים עם מלח ים ופלפל טחון. מטגנים את האפונה עד שבקושי נבול.
לגלף כל אחד מהסטייקים ל 5 פרוסות.
מניחים 2 עוגות אורז קלוי במרכז כל צלחת, כפית את יורה אפונה מוקפץ מעל צד אחד של עוגות אורז קלוי, ולסדר את הבשר פרוס סביב. כפית זיגוג סויה מתוק מעל ומסביב לסטייק ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.