קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריכות מ ' Treme

סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריכות מ ' Treme
סטייק מתולתל עם עוגות אורז פריך מ ' Treme הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1269 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, שמן זית, עלי תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אורז קארי יפני עם סטייק קולב, רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, ו עוגות אורז פריכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את עוגות האורז: במסננת, ביסודיות לשטוף את אורז הסושי תחת מים זורמים קרים עד שהמים פועל ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
אורז סושיאורז סושי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מניחים את האורז שטוף בסיר קטן עם המים וקמצוץ נדיב של מלח. מביאים את האורז לרתיחה, חשוף, מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד שרוב המים נספג על ידי האורז, על 5 דקות. מכסים את המחבת בחוזקה, מפחיתים את החום לנמוך וממשיכים לבשל עוד כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות. האורז צריך להיות רך וכל המים נספגים. (אפילו אורז מבושל מעט מאוד הוא לא בעיה במתכון זה, שכן זה עשוי לעזור לעוגות האורז לשמור על צורתן.) לגרוף את האורז על תבנית אפייה קטנה מרופדת בניילון נצמד. צור את האורז לתוך ריבוע מחוספס 3/4 עד 1 אינץ ' עבה. מכסים היטב ומקררים בין לילה עד קר ולהגדיר. כאשר האורז יש להגדיר, לחתוך 8 משולשים בגודל שווה של עוגת אורז ולהניח בצד עד מוכן לטגן ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להפוך את הסטייק: בנדיבות העונה סטייקים קולב עם פלפל שחור סדוק ומלח כשר. במחבת ברזל יצוק על חום גבוה מאוד, לחמם את 2 כפות שמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את הסטייקים למחבת וצורבים עד להשחמה יפה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהסטייקים הם בינוניים-נדירים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
בעוד הסטייקים מבשלים ומנוחים, לסיים את עוגות האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
10
מחממים את 3 כפות שמן קנולה במחבת גדולה nonstick sauté מעל חום בינוני-גבוה. בזהירות להוסיף את עוגות האורז שמן חם. מבשלים עד חום זהוב קלוי בצד אחד, 3 עד 4 דקות. הפוך את עוגות האורז ולהמשיך לבשל עד חום זהוב בצד השני, עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מעבירים את עוגות האורז לצלחת ומכסים כדי להתחמם. תניח בצד, שומר את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מחק את המחבת שבה השתמשת כדי לטגן את עוגות האורז, במידת הצורך, והוסף את שמן הזית ואת יורה אפונה. מערבבים ברוטב צ ' ילי שום, זיגוג סויה מתוק, ומתבלים עם מלח ים ופלפל טחון. מטגנים את האפונה עד שבקושי נבול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטותטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
אפונה יורהאפונה יורה
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
לגלף כל אחד מהסטייקים ל 5 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
14
מניחים 2 עוגות אורז קלוי במרכז כל צלחת, כפית את יורה אפונה מוקפץ מעל צד אחד של עוגות אורז קלוי, ולסדר את הבשר פרוס סביב. כפית זיגוג סויה מתוק מעל ומסביב לסטייק ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית1 כוס ממרח שעועית אדומה אסייתית
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.