סטייק סולסברי עם פטריות
סטייק סולסברי עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1422 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, מים, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. נסו סטייק סולסברי עם פטריות, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקר טחון, פירורי לחם, בצל קצוץ, ביצה, מלח ופלפל שחור בקערה עד מעורב באופן שווה. תערובת בקר צורה לתוך 4 קציצות, על 3/4 אינץ ' עבה.
קציצות מטגנים במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה משני הצדדים, על 10 דקות.
מוסיפים מרק בשר בקר, בצל ופטריות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הקציצות כבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות יותר.
להעביר קציצות למגש ולשמור חם.
מביאים תערובת בצל לרתיחה.
מערבבים קורנפלור ומים בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת בצל. מבשלים ומערבבים עד רוטב בצל הוא מעובה, על 1 דקה.