קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

סטייק סולסברי עם פירה, גזר לבן וגרגרים.

סטייק סולסברי עם פירה, גזר לבן וגרגרים.
סטייק סולסברי עם פירה, גזר לבן וקרס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה starchy, רוטב ווסטרשייר, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה אדיר. נסו סטייק סולסברי עם פירה, סטייק סולסברי, פירה, ואפונה, ו מחית תפוחי אדמה וגזר לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את תפוחי האדמה ואת גזר לבן בסיר גדול, לכסות עם מים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ומבשלים עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים תפוחי אדמה וגזר לבן ומחזירים אותם לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיף את החלב או שמנת ומחית. מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קרםקרם
חלבחלב
מלחמלח
6
בינתיים, לשים את הבשר בקערה ולהוסיף 3 כפות של ווסטרשייר, הביצה, פירורי קרקר, בצל מגורר, מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים תבנית אפייה בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי קרקרפירורי קרקר
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
בצלבצל
בשרבשר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
7
מערבבים בשר לשלב וליצור 4 כיכרות בצורת אליפסה, לא יותר מ 1 1/2 אינץ ' עבה ולסדר אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
טפטוף עם כ 1 כף שמן זית כתית נוספת ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בעוד הבשר בתנור, במחבת בינונית מעל חום בינוני מוסיפים את החמאה וממיסים, ואז מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 15 דקות, ואז מוסיפים את השום והמרווה ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
10
מפזרים את הקמח ומערבבים 1 דקה, ואז לטאטא במלאי, 2 כפות ווסטרשייר ועונה בנדיבות עם פלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים 1 דקה כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מגישים את הסטייקים, על צלחות בודדות, שלם או פרוס עם רוטב על גבי, ערימה של פירה תפוחי אדמה גזר לבן ו 1 כוס עלי גרגיר לצד.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי מלוחיםפירורי מלוחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ4שרימפס וורידיםאגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נתח בשר טחוןנתח בשר טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל מגורד וגרגרי מיץ ישירות על בשרבצל מגורד וגרגרי מיץ ישירות על בשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב או שמנתחלב או שמנת12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ2גזר לבן, מקולף וחתוך לחתיכותגזר לבן, מקולף וחתוך לחתיכות2חתיכות טופי הית' בראדמה או מרווה שפשוף, חצי כף ידאדמה או מרווה שפשוף, חצי כף יד4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3largesתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וחתוכים לחתיכותתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וחתוכים לחתיכות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרארז רופף גרגיר הנחליםארז רופף גרגיר הנחלים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייר, בתוספת 2 כפות לרוטברוטב ווסטרשייר, בתוספת 2 כפות לרוטב