סטייק סולסברי עם רוטב פטריות בר, תפוחי אדמה מרוסקים עם שום וגבינת עשבים ועירית, תרד מוקרם
סטייק סולסברי עם רוטב פטריות בר, תפוחי אדמה מרוסקים עם שום וגבינת עשבי תיבול ועירית, תרד מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 42 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל של 1167 קלוריות. המתכון הזה מכסה 52% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך עירית או, ציר בקר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקרם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סטייק סולסברי גבינה בגריל עם רוטב פטריות, ניפץ תפוחי אדמה חדשים עם שום ועירית, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכוסים במים. מכסים את הסיר במכסה ומביאים מים לרתיחה. מלח מים רותחים ותפוחי אדמה. השאירו מכסה את הסיר ומבשלים על רתיחה מתגלגלת עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לשלב בשר, ווסטרשייר, בצל ותבלינים סטייק או מלח ופלפל. יוצרים 2 קציצות גדולות וסגלגלות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות קמח, 8 אינץ'
שעועית ירוקה כבושה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
3
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים כף שמן זית כתית מעולה וקציצות הבשר לתבנית חמה. מבשלים בשר 6 דקות מכל צד עד שהבשר מקורמל באופן שווה מבחוץ והמיצים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים בשר ומכסים בנייר כסף רופף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוסיפים למחבת עוד 1 סיבוב של שמן זית כתית מעולה וחמאה, ואז את הפטריות. מתבלים פטריות במלח ופלפל ומקפיצים פטריות עד שהן רכות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בזמן שהפטריות מתבשלות, סחטו תרד מופשר יבש על ידי סחיטתו במגבת מטבח. למחבת קטנה מוסיפים חמאה ושמנת ומחממים לבועה על אש בינונית. מוסיפים תרד ומלח ופלפל. מבשלים עד תרד מתעבה עם שמנת, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כדי פטריות, מוסיפים קמח של קמח למחבת ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להקציף במלאי ולעבות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
בעוד רוטב מתעבה, לנקז תפוחי אדמה ולחזור סיר חם. לרסק תפוחי אדמה עם קצת חצי וחצי או שמנת שום וגבינת עשבי תיבול. לרסק ולשלב עירית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים מלח ופלפל, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12
להגשה מוזגים רוטב על סטייק סולסברי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
13
מגישים תפוחי אדמה ותרד מוקרם לצד הסטייקים. עכשיו זה ארוחת ערב טלוויזיה, דלוקס!