קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סטייק סיזר טי-בון עם רוטב מחבת מוצק

סטייק סיזר טי-בון עם רוטב מחבת מוצק
סטייק סיזר טי-בון עם רוטב מחבת מוצק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1014 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, מלח כשר ופלפל טחון, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סטייק T-Bone עם רוטב בייקון-פטריות, סטייק T-Bone עם רוטב בייקון-פטריות, ו קפה וצ'יפוטלה-קבב סטייקים משופשפים עם רוטב מחבת מולסה מוצק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מקצצים את תפוחי האדמה ומניחים על תבנית אפייה. ואז לרסק 3 של שיני שום ולזרוק אותם עם תפוחי אדמה, טימין, שמן, 3/4 מלח כפית ו 1/2 פלפל כפית. צולים את תפוחי האדמה עד זהוב ומכרז, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
בעוד תפוחי אדמה צולים, מועכים את שאר 2 שיני שום עם אנשובי וקמצוץ גדול של מלח לתוך משחה. לשפשף את הדבק על כל הסטייקים, ולאחר מכן מפזרים כל סטייק עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. גריל הסטייקים, מפנה מדי פעם, עד סימני גריל מופיעים, כ 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
אנשוביאנשובי
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
תן לסטייקים לנוח בזמן הכנת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
5
חום 1 כף החמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד חם. מערבבים בצלצלים ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
להקציף בבירה, ווסטרשייר ורוטב חם. מבשלים עד הנוזל מצטמצם לחצי, על 4 דקות. מערבבים יחד את קמח התירס ו 2 כפיות מים לטאטא לתוך הרוטב רותח עד מעובה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב חריףרוטב חריף
רוטברוטב
מיםמים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
הסר את הסיר מן החום לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים את הרוטב עם 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
פורסים את הסטייקים ומגישים עם הרוטב ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.