סטייק סלמון אפוי
סטייק סלמון אפוי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח, טימין, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק סלמון אפוי, סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו סטייק סלמון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בשמן זית.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערה רדודה וטובלים סטייקי סלמון בשמן לציפוי. מערבבים מלח שום, מלח בצל, פפריקה, פלפל שחור ומלח יחד בקערה קטנה; מפזרים תיבול על סלמון.
מכניסים סטייקי סלמון לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים עירית, טימין ועלי תרד.
מפזרים גבינת פרמזן מעל הדג והתבלינים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהסלמון מבושל והבשר מתקלף בקלות, כ-45 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שמורת סנטן אמה שרדונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![סנטה אמה שמורת שרדונה]()
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.