סטייק סלמון צלוי עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותבלינים עגבניות מתובל ותפוחי אדמה צרובים
סטייקים סלמון קלוי פאן עם חומץ שרי-זיגוג דבש ותבלינים עגבניות מתובל ותפוחי אדמה צרובים דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ שרי מיושן, חרדל דיז'ון, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות, סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות, ו סטייק סלמון צלוי עם חומץ שרי-זיגוג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בקערה בינונית ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. עבור הסלמון: בסיר קטן מעל חום גבוה, להפחית את החומץ 1/4 כוס. בקערת ערבוב, לשלב את סירופ חומץ עם חרדל, דבש ואבקת אנצ 'ו צ' ילה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
תן לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מחממים את כף השמן במחבת בינונית עד כמעט עישון.
מברישים את הסלמון משני הצדדים עם זיגוג.
מניחים במחבת ומבשלים עד חום זהוב קלות.
מניחים בתנור ולהמשיך לבשל במשך 5 עד 6 דקות עבור doneness בינוני.
הסר את מברשת התנור שוב עם זיגוג. לתפוחי האדמה: ממיסים את החמאה על אש בינונית במחבת סאוט גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים למעיל עם החמאה, בואו לבשל 5 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.