קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סטייק עגול ורוטב השני

סטייק עגול ורוטב השני
סטייק עגול ורוטב השני דורש בערך 2 שעות ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1040 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. 87 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זה עובד טוב כמו רוטב יקר. צאו לחנות ואספו אורגנו, מים, מרק בצל מרוכז ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה הוא מדהים. נסו פשוט הקרקע עגול עם רוטב פטריות, סטייקים עגולים פטריות לבישול איטי ורוטב, ו ברביקיו סטייק עגול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חתוך את השומן מן הסטייק, וחותכים למספר הרצוי של מנות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
במחבת צלייה על אש בינונית גבוהה, צורבים את שני צידי הסטייק, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מסירים מהאש.
5
מערבבים את קרם מרק הפטריות, מרק הבצל הצרפתי והמים לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
מרק בצל צרפתימרק בצל צרפתי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
אופים בתנור שחומם מראש 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

מרכיבים

907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק עגול ללא עצמות בשר, לחתוך לחתיכות בגודל הגשהסטייק עגול ללא עצמות בשר, לחתוך לחתיכות בגודל הגשה425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)305חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות298חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מרק בצל צרפתי מרוכזמרק בצל צרפתי מרוכז198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת ספגטי, מבושל ומנוקזחבילת ספגטי, מבושל ומנוקז0חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות1שן שום, טחוןשן שום, טחון1קטןפלפל ירוק, ג'וליאןפלפל ירוק, ג'וליאן1( חצילים)בצל, פרוסבצל, פרוס1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק עגול דק לחתוךסטייק עגול דק לחתוך2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת305חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות מצוינות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו קמומי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קמומי מרלו
קמומי מרלו
מרלו עמק נאפה 2014 חלק, מלוח ומפתה ללא תקנה. האף מגלגל אותך עם ניחוחות של אדמה, טבק, גרגרי יער ועשן. על החיך, שזיף מבושל לאטאוכמניות מבשלות יחד עם אגוז מוסקט, ציפורן ונגיעה של גרפיט. פרץ של חומציות רעננה מבהיר תווי וניל עדינים, נענע ותבלינים מפתים לפני שקומפוט דובדבן שחור מלוטש מביא אותך הביתה. מרקם עשיר ומלא קסם מלוח, יין זה יגרום לך להתאהב במרלו שוב.